Denne salat er utrolig simpel, og så smager den bare så godt. Både spinat og grønkål er noget af det sundeste du kan proppe i dig, fuld af gode vitaminer og kostfibre.
Mine målangivelser er kun ca.-angivelser i denne opskrift, og det skyldes ganske enkelt, at man op- eller nedjusterer mængden alt efter hvor mange salaten skal være til. Det handler bare om at smage sig frem.
Ingredienser:
- Grønkål, ca. 100 gr.
- Babyspinat, ca. 100 gr.
- 1 appelsin
- Et par håndfulde hasselnødder
Fremgangsmåde:
Vask grønkål og spinat godt. Hvis du har købt forhakket grønkål, kan du bare blande det med spinaten med det samme (efter det er blevet vasket, selvfølgelig). Hvis du har købt grønkål, der stadig er på stilk, skal det lige rives i mindre stykker.
Skræl appelsinen, og sørg for, at alt det hvide fra skrællen er fjernet. Du behøver ikke fjerne hinden. Pil bådene fra hinanden, og skær i mindre stykker.
Hak hasselnødder groft.
Bland det hele sammen og servér.